Global Plast – Partener de casă bună!

Global Plast prin brandurile sale Zorex, Alabala și Papelino, acoperă toate necesitățile vieții dintr-o gospodărie, oferind consumatorilor satisfacția unor produse fiabile și calitative.

Cu sediul principal în București și având filiale în Timișoara, Constanța, Iași, Bacău și Cluj, Global Plast este unul din principalii distribuitori de produse de uz casnic din România (produse de curățenie și stocare, produse de unică folosință, produse din hârtie și candele).

Ne dedicăm identificării de soluții avantajoase pentru clienții noștri. De aceea am dezvoltat relații de afaceri cu producătorii din întreagă lume, aspect care ne permite să controlăm calitatea produselor distribuite. Pentru a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor, analizăm cu atenție modul în care ei apreciază produsele noastre, modul în care le folosesc și sugestiile lor de îmbunătățire.

Noi am înțeles că pentru a ajunge la consumatorii finali din magazine nu sunt suficiente doar produsele de calitate,  de aceea ne-am dezvoltat activitatea printr-o rețea națională de distribuție, și printr-un parc auto propriu care ne ajută să respectăm termenele de livrare și condițiile contractuale.

Pentru noi sunt importanți oamenii și promisiunile pe care le facem clienților.  Nu am fi ajuns departe fara echipa noastra cu care depășim în ritm alert provocările profesionale ale unui sistem de distribuție modern. Toți punem în prim plan consumatorul și nevoile acestuia.

Dorim să fim mai aproape de consumatori și comunicăm cu aceștia prin toate mijloacele: de la contactul în social media pe paginile noastre de brand până la formularele de contact din website și contactul telefonic.

Așa că dacă vreți să ne cunoașteți mai bine suntem aici, întotdeauna Partener de casă bună! 

Misiunea Global Plast

Existăm pentru a construi relații de încredere reciprocă și pentru a le oferi clienților și partenerilor noștri serviciile și produsele adaptate nevoilor lor, într-un mod eficient, pe care se pot baza.

Valorile Global Plast

Valorile în care credem ne însoțesc pas cu pas și stau la baza creșterii firmei noastre:

Rigoare – Suntem organizați și atenți la detalii. Știm că doar așa putem fi eficienți și le putem oferi celorlalți siguranța de care au nevoie pentru a lucra cu noi.

Corectitudine – Suntem onești și deschiși. Respectăm în egală măsură oamenii și regulile și nu acceptăm jumătăți de măsură. Facem lucrurile cu cinste si demnitate, astfel încât să putem fi mereu mândri de rezultate.

Perseverența – Suntem constiincioși și ne implicăm 100%. Știm să ascultăm și să întelegem nevoile partenerilor noștri, avem inițiative, acceptăm provocările și venim întotdeauna cu soluțiile adaptate.

Încredere în forțele proprii – Suntem ambițioși și motivați. O echipă unită, cu putere de muncă și cu curajul de a-și pune în practică viziunea. Privim întotdeuna către mâine și către ce poate fi făcut mai bine.