Global Plast – Partener de casă bună!

Global Plast prin brandurile sale Zorex, Alabala și Papelino, acoperă toate necesitățile vieții dintr-o gospodărie, oferind consumatorilor satisfacția unor produse fiabile și calitative.

Cu sediul principal în Buc

urești și având filiale în Timișoara, Constanța, Iași, Bacău și Cluj, Global Plast este unul din principalii distribuitori de produse de uz casnic din România (produse de curățenie și stocare, produse de unică folosință, produse din hârtie și candele).

Ne dedicăm identificării de soluții avantajoase pentru clienții noștri. De aceea am dezvoltat relații de afaceri cu producătorii din întreagă lume, aspect care ne permite să controlăm calitatea produselor distribuite. Pentru a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor, analizăm cu atenție modul în care ei apreciază produsele noastre, modul în care le folosesc și sugestiile lor de îmbunătățire.

Noi am înțeles că pentru a ajunge la consumatorii finali din magazine nu sunt suficiente doar produsele de calitate,  de aceea ne-am dezvoltat activitatea printr-o rețea națională de distribuție, și printr-un parc auto propriu care ne ajută să respectăm termenele de livrare și condițiile contractuale.

Pentru noi sunt importanți oamenii și promisiunile pe care le facem clienților.  Nu am fi ajuns departe fara echipa noastra cu care depășim în ritm alert provocările profesionale ale unui sistem de distribuție modern. Toți punem în prim plan consumatorul și nevoile acestuia.

Dorim să fim mai aproape de consumatori și comunicăm cu aceștia prin toate mijloacele: de la contactul în social media pe paginile noastre de brand până la formularele de contact din website și contactul telefonic.

Așa că dacă vreți să ne cunoașteți mai bine suntem aici, întotdeauna Partener de casă bună! 

Misiunea Global Plast

Existam pentru a construi relatii de incredere reciproca si pentru a le oferi clientilor si partenerilor nostri serviciile si produsele adaptate nevoilor lor, intr-un mod eficient, pe care se pot baza.

Valorile Global Plast

Valorile in care credem ne insotesc pas cu pas si stau la baza cresterii firmei noastre:

Rigoare – Suntem organizati si atenti la detalii. Stim ca doar asa putem fi eficienti si le putem oferi celorlalti siguranta de care au nevoie pentru a lucra cu noi.

Corectitudine – Suntem onesti si deschisi. Respectam in egala masura oamenii si regulile si nu acceptam jumatati de masura. Facem lucrurile cu cinste si demnitate, astfel incat sa putem fi mereu mandri de rezultate.

Perseverenta – Suntem constiinciosi si ne implicam 100%. Stim sa ascultam si sa intelegem nevoile partenerilor nostri, avem initiative, acceptam provocarile si venim intotdeauna cu solutiile adaptate.

Incredere in fortele proprii – Suntem ambitiosi si motivati. O echipa unita, cu putere de munca si cu curajul de a-si pune in practica viziunea. Privim intotdeuna catre maine si catre ce poate fi facut mai bine.